VitOrtho Liposome Supplementen

VitOrtho Liposome Supplementen-1

VitOrtho Liposome Supplementen


VitOrtho Liposome Supplementen koop je natuurlijk bij CBD-producten, je vind ze hier


CBD-producten presenteert met trots : Liposomale producten. In liposomale voedingssupplementen zitten de nutriënten ‘verpakt’ in minuscule vetachtige bolletjes, bestaande uit een dubbele laag fosfolipiden: liposomen. Het inkapselen van (zowel hydrofiele als lipofiele) nutriënten in liposomen blijkt een bijzonder effectieve methode om bepaalde nadelige invloeden van het spijsverteringsproces te omzeilen.

De liposomale ‘verpakking’ garandeert een uitstekende opname en zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten sneller en gemakkelijker in de lichaamscellen terechtkomen. Celmembranen zijn namelijk net als liposomen opgebouwd uit een dubbele laag fosfolipiden. Als liposomen in contact komen met een celmembraan smelt de liposoom samen met de celmembraan en komt de inhoud van de holte vrij in de cel. De nutriënten worden dus beschermd tegen afbraak en oxidatie en de liposoom houdt stand totdat de nutriënten in de cellen en weefsels worden afgegeven.

Liposomale voedingssupplementen zijn primair bedoeld om een betere opname te realiseren van nutriënten waarvan bekend is dat de opname bij conventionele toedieningsvormen te wensen overlaat. Daarnaast zijn deze producten bij uitstek geschikt voor mensen die moeite hebben met het slikken van tabletten en capsules.


Maak kennis met VitOrtho Voedingssupplementen

Een goede gezondheid vormt de basis van een gelukkig leven. Elke dag weer zetten wij ons voor de volle 100% in om met onze producten en diensten een gezonde manier van leven te stimuleren. Gezond leven is alleen niet altijd even makkelijk! Door een druk bestaan kan het bijvoorbeeld gebeuren dat je niet elke dag voldoende beweegt, ontspant en gezond eet. Dat geldt voor iedereen, maar ook zeker tijdens specifieke levensfasen, zoals zwangerschap, puberteit, ouderdom en andere situaties waarin je gezondheid juist een steuntje in de rug kan gebruiken.

Voedingssupplementen kunnen jou helpen om voedingsstoffen binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft om gezond en fit te blijven. Daarbij is het belangrijk om zuivere en kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen te gebruiken die goed opneembaar zijn. Elke dag een goede multivitamine is absoluut geen overbodige luxe. Daarnaast kun je als basisaanvulling op een gezond voedingspatroon denken aan voedingssupplementen zoals vitamine C, vitamine D en magnesium.


VitOrtho producten voor iedereen, voor elke portemonnee

VitOrtho Voedingssupplementen levert kwalitatieve voedingssupplementen voor een ‘gezonde’ prijs. We willen namelijk dat ondersteuning van de gezondheid met voedingssuppletie voor iedereen bereikbaar is. Kies uit een betaalbaar assortiment voor dagelijks gebruik. Ons belangrijkste doel hierbij is om kwalitatieve supplementen te bieden voor een ‘gezonde’ prijs.


VitOrtho Liposomaal, een prachtige nieuwe productlijn in ons assortiment


Geavanceerde voedingssupplementen met een gezonde prijs! Bekijk hier alle producten 

Vrij van:
Zoetstoffen, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, synthetische smaakstoffen tarwe, gluten, melk, ei, vis, schaaldieren, noten, gelatine, gist, toegevoegde suikers.


    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *