Nieuwe verpakking voor je vertrouwde CBD-producten 

Dezelfde inhoud, maar dan met een nieuwe naam. 

Waarom een nieuwe naam?
Wedihemp is de nieuwe merknaam van Medihemp CBD-producten. In verband met de veranderende Europese wetgeving hebben wij onze merknaam aangepast. Wij gaan gefaseerd over op nieuwe verpakkingen. Het kan zijn dat je bij de bestelling nog een Medihemp verpakking ontvangt.
De kwaliteit van Wedihemp blijft gelijk

De kwaliteit van de producten? Die blijft gelijk. Aan de inhoud verandert niets. Wedihemp gebruikt nog steeds gecertificeerde grondstoffen. Al Wedihemp  CBD-producten zijn in het bezit van alle benodigde certificaten (Austria Bio Garantie GmbH) en worden geproduceerd volgens de richtlijnen van de European Food Safety Authority (EFSA) en het Oostenrijkse Agentschap voor Voedselveiligheid (AGES). Ook testen ze regelmatig zelf hun producten én laten we dit nog een keer extra doen door een extern laboratorium. 

Zo testen ze de CBD-producten op de aanwezigheid van meer dan 200 verschillende stoffen. De resultaten hiervan publiceren ze per batch op hun website, waardoor je precies kunt zien welke cannabinoïden en andere stoffen in het CBD-product zitten. Je kunt via het Charge/Batch nummer van jouw product de juiste analyse vinden en bekijken via een PDF. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *