Liposomale supplementen kopen?

Alles over liposomale voedingssuplementen


VitOrtho liposomaal, een prachtige nieuwe productlijn in ons assortiment.

Door gebruik te maken van liposomen, wordt een traditionele vorm van vitamines en mineralen omgezet. Dit wordt omgezet naar een vorm met hogere opname en betere biologische beschikbaarheid.

Traditionele supplementen worden maar beperkt opgenomen in het lichaam. Hierdoor hebben deze een gering effect. Liposomale supplementen worden beter opgenomen dan reguliere supplementen.

Het inkapselen van (zowel hydrofiele als lipofiele) nutriënten in liposomen blijkt een bijzonder effectieve methode. Bepaalde nadelige invloeden van het spijsverteringsproces worden hierdoor omzeild.

Op deze pagina vindt u alles over Liposomale voedingssupplementen. Bekijk hieronder ons complete assortiment!

Liposomale

 

Beste Liposomale supplementen


VitOrtho is een betrouwbaar, innovatief merk van Nederlandse bodem. VitOrtho levert een breed assortiment geavanceerde, kwalitatief hoogwaardige (orthomoleculaire) voedingssupplementen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij het samenstellen van producten kiezen zij altijd voor de best mogelijke ingrediënten. Hierbij staat het gebruik van optimaal opneembare verbindingen centraal. Zij kiezen uitsluitend voor grond- en hulpstoffen die het lichaam goed kan verdragen. Deze zijn dus niet belastend. Zij streven ernaar een bijdrage te leveren aan een optimale vitaliteit voor iedereen.

Welke Liposomale supplementen gebruiken?


Zoals eerder vermeld zijn er een hoop voordelen bij het gebruik van liposomale supplementen. Hieronder een overzicht van alle producten.

Liposomale voedingssuplementen


Curcuma C3 Complex

Curcumine is één van de werkzame stoffen uit de Curcuma longa plant. De Curcuma longa plant hoort tot de gemberfamilie. De wortel heeft een wat bittere smaak en een geelachtige kleur. Curcuma ondersteunt het immuunsysteem (EFSA-ID 4009) en het hart (EFSA-ID 4010). Is goed voor de bloedcirculatie (EFSA-ID 4010) en de lever (EFSA-ID 4013). Liposomale Curcuma C3 Complex bevat een hoogwaardige kwaliteit curcuma extract.

 

Vitamine C

Vitamine C of ascorbinezuur is de bekendste vitamine. Vitamine C heeft een functie als antioxidant in het lichaam. Het is nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand. Ondersteunt de werking van het zenuwstelsel, helpt bij de collageen vorming en is belangrijk voor het kraakbeen en de huid. Liposomale Vitamine C is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten

 

Magnesium

Het mineraal magnesium is cruciaal voor meer dan 300 enzymgedreven biochemische reacties die met grote regelmaat in het lichaam plaatsvinden. Het speelt ook een rol bij de overdracht van zenuwprikkels en een goede werking van de spieren. Liposomale magnesium bevat alleen natuurlijke en uiterst zuivere magnesium mineralen.

 

Co-Enzym Q10

Co-enzym Q (ook wel CoQ10, Q10 of ubiquinone genoemd) is een lichaamseigen stof en is betrokken bij de energieproductie in de cel. Co-enzym Q heeft de werking van antioxidanten. Antioxidanten vangen vrije radicalen weg. Dit zijn agressieve stoffen die in ongunstige gevallen schade kunnen geven aan cellen en weefsels. Zo kunnen antioxidanten helpen tegen deze beschadiging en daarmee mogelijk op de lange termijn ziekten als kanker en hart- en vaatziekten voorkomen. Er is enige aanwijzing dat Co-enzym Q beschermt tegen een hartinfarct in hoog-risicogroepen. Liposomale Co-Enzym Q10 bevat alleen natuurlijke en uiterst zuivere Q10

.

Vitamine B Complex

B-vitamines activeren de natuurlijke energie in het lichaam. Dit komt doordat B-vitamines belangrijk zijn in onze stofwisseling. Ze maken energie vrij uit de voeding, door een rol te spelen in de verbranding van koolhydraten, vetten en eiwitten. B-vitamines zorgen voor de opbouw en afbraak van aminozuren, de werking van bepaalde hormonen. is nodig voor de groei en goede werking van het afweersysteem en het zenuwstelsel. Elke B-vitamine heeft zijn eigen specifieke werking in het lichaam. Liposomale Vitamine B-Complex bevat ze allemaal!

 

Vitamine B12

Vitamine B12 (cobalamine) is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in je bloed te vervoeren. Daarnaast is vitamine B12 nodig voor een goede werking van het zenuwstelsel. Te weinig vitamine B12 in het lichaam kan klachten geven, zoals gevoelloze vingers en tenen, tintelingen, bewegingen gaan minder precies, problemen met uw evenwicht. Ook mensen die gedurende een langere tijd helemaal geen dierlijke producten gebruiken, zoals veganisten, kunnen een vitamine B12-tekort ontwikkelen. Liposomale Vitamine B12 wordt direct opgenomen.

 

Vitamine D3 en K2

Vitamine D is nodig om calcium uit de voeding in het lichaam op te nemen. Het is daarom belangrijk voor de groei en het behoud van stevige botten en tanden. Daarnaast speelt vitamine D een rol bij een goede werking van de spieren en het immuunsysteem. Vitamine-K (fylochinon) is nodig voor een goede bloedstolling en mogelijk ook voor de aanmaak van botten. Volwassenen die langdurig antibiotica gebruiken kunnen ook vitamine K-tekorten krijgen, met mogelijk een vertraagde bloedstolling tot gevolg. Liposomale Vitamine D3 en K2 heeft ten opzichte van traditionele orale vormen een sterk verbeterde opneembaarheid.

 

Vitamine A, D, E en K

Vitamine A (retinol) is van belang voor de normale groei, een gezonde huid, haar en nagels en een goede werking van de ogen en het afweersysteem. Vitamine D is nodig om calcium uit de voeding in het lichaam op te nemen. Het is daarom belangrijk voor de groei en het behoud van stevige botten en tanden. Daarnaast speelt vitamine D een rol bij een goede werking van de spieren en het immuunsysteem. Vitamine-E is een vetoplosbare vitamine. Vitamine E werkt als antioxidant en beschermt zo de cellen, bloedvaten, organen, ogen en weefsel. Deze vitamine speelt ook een rol bij het regelen van de stofwisseling in de cel. Vitamine K (fylochinon) is nodig voor een goede bloedstolling en mogelijk ook voor de aanmaak van botten. Liposomale Vitamine A, D, E en K heeft ze allemaal!

 

Glutathion

Glutathion, vaak aangeduid als “de moeder van alle antioxidanten”, is een van de meest spraakmakende supplementen in de gezondheidszorgsector en met een goede reden. Het is de belangrijkste antioxidant van het lichaam en is daarnaast betrokken bij het ontgiften van onder andere zware metalen. Glutathion wordt geproduceerd en gebruikt door elke afzonderlijke cel in het menselijk lichaam en heeft daarom een ​​zeer breed scala van wetenschappelijk bewezen gezondheidseffecten. Liposomale glutathion bevat alleen natuurlijke en uiterst zuivere glutathion


Liposomen zijn microscopisch kleine, natuurlijke vetbolletjes die ontstaan wanneer water en zonnebloem lecithine worden gemengd. De buitenkant is gemaakt uit hetzelfde materiaal als een membraan (fosfolipiden). Dit laagje beschermt de inhoud tegen oxidatie, afbraak en tegen het maagzuur. Het lichaam herkent een liposoom als een vetdeeltje en neemt het deeltje, inclusief de inhoud, gemakkelijk op.

 

Vitamines op basis van liposomen

Een van de belangrijkste voordelen van dit afgiftesysteem is dat liposomen hun inhoud aan vitamines en mineralen beschermen tegen vroegtijdig vrijkomen en afbraak door de zuurgraad van het maagdarmkanaal. De liposomen werken samen met de slijmlaag die het oppervlak van epitheelcellen in het maagdarmkanaal bedekt.


Dit verhoogt de tijd die de voedingsstoffen doorbrengen in het gebied waar absorptie plaatsvindt, waardoor hun absorptie en biologische beschikbaarheid toenemen. Na orale toediening kunnen de liposomen zich door de kleine darm verspreiden. Hierdoor kunnen de ingekapselde liposomen voedingsstoffen (vitaminen en mineralen) een gecontroleerde, reproduceerbare afgifte bereiken met niet alleen een verhoogde absorptie, maar ook met het minimaliseren van mogelijke bijwerkingen .
De kleur kan variëren

Natuurlijke variaties in kleur en geur van dit product zijn mogelijk. Het kleurverschil komt door de natuurlijke stof lecithine  (uit zonnebloemolie) dat gebruikt wordt als Emulgator bij het totstandkoming van het eindproduct

 

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Vitortho liposomale supplementen bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn geschikt voorvegetariërs en veganisten.


Veelgestelde vragen


Welke Liposomale supplementen zijn de beste?
Dat zijn de supplementen van  Vitortho Bekijk deze pagina voor meer informatie.
Hoe snel werkt een liposomale supplement?
Direct na inname
Welke Liposomale supplementen gebruiken?
Om een goede keuze te kunnen maken, leest u hier alles over Liposomale producten.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?