Tandenborstel Microzilver Lila NovaCare

11,90

Op voorraad

Beschrijving

Tandenborstel Microzilver Lila NovaCare

Bij de Novacare houtvezel tandenborstel ligt de focus op de kwaliteit en duurzaamheid van het product. De Novacare Houtvezel tandenborstel bestaat uit bestaat uit 30% gerecycled materiaal en 97% plantaardige grondstoffen. Het handvat combineert gerecycled hout uit lokale bossen met biologische kunststoffen gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen.
Een combinatie van het beste – perfecte mondhygiëne en milieubescherming:

  • Tandenborstel Microzilver Lila NovaCare
  • vezels met zilver
  • 30% gerecyclede materialen
  • 97% plantaardige grondstoffen
  • Vezelbeschermer met ingebouwde standaard inbegrepen

De micro zilveren haren van de tandenborstel reinigen het gebit perfect. De borstelkop bestaat uit ultradunne en duurzame dubbellaagse borstelharen die speciaal zijn afgerond voor maximale bescherming van de tanden en het tandvlees. Naast het reinigen van de tanden, bevordert deze tandenborstel ook een natuurlijk witmakend effect van de tanden. Dankzij het gebruik van hoogwaardige borstelharen en bewezen zilvertechnologie blijft de borstel natuurlijk schoon en kan deze 4-6 maanden worden gebruikt.

De houtvezel tandenborstel van Novacare wordt geleverd met een hygiënische reisverpakking, die ook van duurzaam materiaal is gemaakt. De borstel beschermkap kan met een enkele beweging in een houder worden veranderd en dient als standaard op reis of in de eigen badkamer.

* Het product is verkrijgbaar in de kleuren blauw en Lila.

Andere suggesties…